CINE sunt cei trei moldoveni, REȚINUȚI în Ucraina

moldoveni retinuti
La 27 ianuarie, curent, pe teritoriul Ucrainei, în cadrul unei operațiuni desfășurate de serviciile operative din regiunea Odessa în conlucrare cu angajații Direcției combatere a crimelor grave a Inspectoratului Național de Investigații, în preajma pieței Malinowski, au fost reținuți trei cetăţeni ai Republicii Moldova.

Aceștia s-au dovedit a fi: Salimov Arif de 29 de ani, alias „Arif”, anterior judecat în regiunea transnistreană, Sbitnev Vladimir de 38 de ani, alias „Bitoc ”, recent alias „Cestnîi”, anterior judecat și Bucatari Alexei de 48 de ani, alias „Lioha”, anterior judecat.

Cei trei indivizi fac parte dintr-un grup criminal organizat, implicat în mai multe furturi, estorcare de bani, tîlhării, precum și alte ilegalități săvîrșite la comandă.

Suspecții au fost reținuți în baza art. 208 CPP a Ucrainei.

La moment, de comun acord cu angajații serviciilor operative din orașul Odessa se desfășoară măsuri de investigație și urmărire penală pentru stabilirea participării acestora la infracțiunile săvîrșite pe teritoriul Ucrainei și Republicii Moldova.

Poliția solicită ca persoanele care au avut de suferit în urma acțiunilor întreprinse de suspecți să telefoneze la numărul specializat 902 sau Unitatea de gardă a INI: 022-577-177, 078710293.

You may also like

Comments are closed.

By