Chirtoacă: S-a creat o situație artificială că PL împinge PLDM și PD să facă alianță cu PCRM

a

Edilul capitalei, Dorin Chirtoacă a declarat că s-a creat o situație artificială privind constituirea alianței de guvernare în care PL este învinuit că ar pune piciorul în prag și că împinge PLDM și PD să facă alianță cu PCRM.

“Nu știu de ce din PL s-a făcut un balaur care vrea să o mănânce pe Ileana Cosânzeana și pe Făt Frumos din mausoleul lui Lenin”, a explicat Chirtoacă învinuirile aduse partidului că intenționat ar tergiversa formarea coaliției de guvernare.

Edilul capitalei susține că PLDM și PD au niște scuze pentru a merge și forma coaliției cu PCRM. “Nu merge cu toate amețeala asta de ochii lumii”.

“Noi am cerut formarea unei coaliții ca în Germania și modalități echitabile de repartizare a funcțiilor. Noi am propus că funcția de Procuror să fie deținută de un european în condițiile în care pe noi ne-a umplut râia or, doctorii din Molodva nu mai pot face față, de aceea avem nevoie de un doctor din UE”, a mai adăugat Chirtoacă.

Chirtoacă a spus că liderii celor 3 partide s-au înțeles să se întâlnească astăzi, dar nu a putu spune dacă va fi formată alianța.

You may also like

Comments are closed.

By