11 C
Chișinău
Friday, April 23, 2021

Chirtoacă are o bucurie pe suflet! Ce l-a făcut FERICIT pe primar (VIDEO)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

În ajun de Revelion, primarul capitalei, Dorin Chirtoacă a fost în culmea fericirii după ce a vizionat un filmuleț despre orașul Chișinău ”în straie de sărbătoare”. Imaginile video, se pare, că l-au lăsat plăcut surprins pe edil. ”…când am văzut acest clip, care chiar se potrivește Chișinăului, am simțit bucurie”, s-a lăudat Chirtoacă pe contul său de facebook.

”La mulți ani, Chișinău! Indiscutabil mai sunt multe probleme de rezolvat, și mai sunt multe lucruri neplăcute, dar când am văzut acest clip, care chiar se potrivește Chișinăului, am simțit bucurie. Și nu doar pentru că mi-am văzut o parte din proiecte: iluminatul festiv, noile troleibuze, str. Alecu Russo, decorul din PMAN, dar pentru că prin aceste imagini Chișinăul dă semne de oraș european! Destinația unde vrem de fapt, cu toții, să ajungem!

Dar oare cum ar fi arătat un clip în 2007? Mulțumim celor care au făcut clipul, l-ați făcut cu suflet pentru orașul nostru! Să fim cu toții cu suflet pentru Chișinău! Și vom avea un oraș european, mereu! Acuma îmi trece prin gând: “Cu suflet pentru Chișinău!” – bun și de slogan.

Pentru fiecare dintre Dumneavoastră, cei care ați avut și avțti încredere, și cu care împreună, timp de 8 ani,
mișcăm înainte Chișinăul nostru!

Mulțumiri și La Mulți Ani!”

Vedeți mai jos filmulețul care l-a fericit pe primar:

foto: publika.md

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img