Biroul Național de Statistică DEZMINTE! Unele date din Recensământ sunt FALSE

recensamint99

Biroul Național de Statistică a emis un comunicat prin care anunță că unele date din raportul privind Recensământul 2014 au fost expediate de pe o adresă falsă.

”Stimați reprezentanți mass-media, în legătură cu mesajul parvenit în adresa dumneavoastră referitor la datele RPL 2014 despre etnie/naționalitate și limba maternă, atenționăm că acesta a fost expediat de pe o adresă falsă – biroul.comunicare@gmail.com, care nu reprezintă Biroul Naţional de Statistică, și vă rugăm să publicați doar datele care sînt plasate pe pagina oficială a biroului – www.statistica.md.

Pentru datele furnizate de alte surse, referitor la rezultatele RPL 2014, Biroul Național de Statistică nu poartă nici o răspundere.

Datele cu privire la rezultatele preliminare ale Recensămîntului Populației și Locuințelor din anul 2014 le găsiți accesînd următorul link: http://www.statistica.md/public/files/Recensamint/Recensamint_pop_2014/Nota_informativa_Preliminare_Recensamint_2014.pdf”, se menționează în comunicatul instituției.

You may also like

Comments are closed.

By