ATENȚIE la vinul pe care-l cumpărați! Poliția a găsit la Ciocana un depozit clandestin // VIDEO

foto_10
Ofiţerii de investigare a fraudelor economice a Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au depistat peste trei tone de vin, fără acte de provenienţă, cu semne evidente de falsificare, într-un depozit din sectorul Ciocana.

În cadrul verificărilor demarate în depozit, poliţiştii au depistat sticle cu vin, precum şi diverse accesorii pentru îmbuteliere, în valoare de peste 53 000 de lei. Marfa urma să ajungă în pieţele şi magazinele din capitală.

Activitatea ilicită era dirijată şi controlată de un locuitor al capitalei în vârstă de 29 ani, care n-a putut prezenta toate actele legale ce i-ar permite desfăşurarea acestui gen de îndeletnicire.

În context, ofiţerii de poliţie investighează cercul de persoane complice în acest caz, precum şi provenienţa materiei prime de îmbuteliere a băuturilor alcoolice.

Astfel, s-a dispus sigilarea depozitului, iar în privința calităţii băuturilor alcoolice- efectuarea unei expertize speciale. Conform legislaţiei penale în vigoare, bărbatul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 20 000 pâna la 40 000 de lei sau închisoare pe un termen de pâna la un an cu lichidarea întreprinderii.

You may also like

Comments are closed.

By