15 C
Chișinău
Saturday, May 8, 2021

A apărut o NOUĂ ÎNREGISTRARE cu teroriştii de la Charlie Hebdo // VIDEO

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

hebdo
O nouă înregistrare video a apărut în presa internațională. În imagini sunt surprinși autorii atacului comis pe 7 ianuarie la redacţia Charlie Hebdo, din Paris, exact în momentul când părăseau redacţia revistei.

În înregistrare se vede cum fraţii Said şi Cherif Kouachi ies calmi după ce au omorât 12 persoane în redacţia revistei satirice. În înregistrare se mai aude cum unul dintre terorişti spune cu mare satisfacţie: “L-am răzbunat pe Profetul Mahomed”, potrivit RTV.net.

Înregistrarea surprinde momentul în care unul dintre islamişti trage focuri de armă spre poliţie, din vehiculul Citroen C3. O maşină a poliţiei vizată de focurile de armă este forţată să dea înapoi.

Amintim că în timpul atacului din 7 ianuarie asupra sediului revistei satirice Charlie Hebdo, teroriștii au omorât 12 angajați și au rănit alte 11 persoane. Charlie Hebdo l-a ironizat în paginile sale pe Profetul Mahomed şi lumea islamică, fapt pentru care islamiştii au încercat să se răzbune. Redacţia, în mod special, a primit o serie de ameninţări teroriste.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img