VIDEO // Polițiștii de frontieră moldoveni au prins în flagrant trei ucraineni în timp ce furau

Patrula Sectorului Poliției de Frontieră Tudora a reușit reținerea în flagrant delict a trei ucraineni în timp ce sustrăgeau produse agricole dintr-un container. Actualmente, investigațiile continuă în vederea stabilirii circumstanțelor infracțiunii, persoanele fiind cercetate penal pentru furt și trecerea ilegală a frontierei de stat.

Astăzi, în jurul orei 1.00, pe traseul de tranzit Odessa-Reni a fost remarcat, prin intermediul camerei de observare, instalată pentru a supraveghea frontiera de stat, un automobil de model VAZ, înmatriculat în Ucraina, ce se deplasa pe direcția Udobnoe – Maiaki. Vizavi de un container, aflat pe marginea traseului și în care erau depozitate produse alimentare, autoturismul a staționat și din acesta au coborât trei persoane care au distrus lacătul gheretei de legume și au început să încarce marfa. Imediat, la fața locului, a intervenit patrula Sectorului Poliției de Frontieră Tudora, care a reușit să rețină șoferul și mijlocul de transport, alte două persoane – fugiseră în direcții diferite.

În vederea depistării tuturor făptașilor, ofițerii de investigații din cadrul Direcției regionale EST au anunțat colaboratorii Inspectoratului de Poliție Ștefan Vodă și în comun au inițiat măsuri investigative, în rezultat, după câteva ore de căutări, la intrarea în satul Palanca au fost găsite și celelalte două persoane.

Din primele cercetări s-a constatat că bărbații reținuți sunt locuitori ai satului Maiaki, Ucraina, și au vârste cuprinse între de 34 și 38 de ani.

You may also like

Comments are closed.

By