VIDEO // Moldovean de 24 de ani reținut pentru contrabandă de ALCOOL

unnamed

Un moldovean este documentat pentru contrabandă cu alcool, pe care o făcea cu ajutorul unui rezervor modificat artizanal. Modificările speciale în construcția rezervorului și activitatea ilegală a tânărului de 24 de ani au fost deconspirate de polițiștii de frontieră din cadrul punctul de trecere Lipcani-Podvirevca.

Cazul a fost înregistrat la data de 8 decembrie a.c., în jurul orei 18.00, pe sensul de ieşire din ţară. În punctul de trecere Lipcani s-a prezentat un bărbat la volanul unui autoturism de model Audi A6, urmare a controlului mijlocului de transport, în regiunea rezervorului de combustibil s-a simțit un miros puternic de alcool, ceea ce a trezit suspiciuni polițiștilor de frontieră. După efectuarea verificărilor suplimentare, folosind mijloace speciale din dotare, inspectorii de frontieră au descoperit unele modificării în construcția rezervorului și au depistat aproximativ 100 litri de alcool, cantitate fiind estimată la suma de 9000 lei.
Șoferul nu a putut da careva explicaţii despre provenienţa alcoolul, motivând că și-a procurat automobilul recent și nu cunoștea despre cele depistate.

Autoturismul a fost indisponibilizat pe teritoriul Sectorului Poliţiei de Frontieră Criva, iar alcoolul – confiscat. Polițiștii de frontieră continuă cercetările în scopul elucidării circumstanţelor infracţiunii și stabilirii persoanelor implicate.

You may also like

Comments are closed.

By