VIDEO // Filmul complet, surprins de dronă, după ce elicopterul SMURD a căzut în lacul Siutghiol

siutghiol
Filmul complet al accidentului aviatic de pe lacul Siutghiol, realizat cu o dronă a Claboo Media la aproximativ jumătate de oră de la prăbuşirea elicopterului, a fost făcut public luni, după două săptămâni de la producerea tragediei şi la 7 zile după ce fusese prezentată prima parte.

Reprezentanţii Claboo Media au unit cele două filmări într-un singur clip şi au făcut o nouă postare, transmite Mediafax.

„Le-am pus pe amândouă într-un sigur clip pentru a vă fi mai uşor să urmăriţi firul acţiunii“, au spus cei de la Claboo media pe Facebook.

În noile imagini se vede mai bine momentul în care salvatorii se apropie de resturile elicopterului, fiind vorba despre patru ambarcaţiuni, cea cu vâsle a pompierilor militari şi trei civile, toate cu motor, plecate din locuri diferite ale lacului.

Pe filmare, făcută de la câteva zeci de metri înălţime, nu se poate distinge nici dacă în acel moment, petrecut la aproximativ jumătate de oră după apelul iniţial dat la 112, se mai află vreuna dintre victime la suprafaţa apei.

Amintim că în urma prăbuşirii elicopterului SMURD în lacul Siutghiol din Mamaia, au murit patru persoane.

You may also like

Comments are closed.

By