VIDEO // Au lăsat câteva mașini pe butuci pentru că aveau nevoie de roți de iarnă pentru automobilul propriu

furt roti

Trei tineri cu vârstele de 17 şi respectiv 18 ani, originari din raioanele Ungheni şi Cantemir, au fost reţinuţi de către poliţişti astăzi dimineaţă, după ce ar fi sustras roţile de la trei automobile din sectorul Botanica al capitalei. Aceştia au fost conduşi la inspectorat petru audieri şi documentare a circumstanţelor, iar în automobilul cu care se deplasau, a fost găsite roţile sustrase.

Suspecţii şi-au recunoscut vinovăţia în totalitate, declarând cu lux de amănunte circumstanţele, în care au furat roţile de la trei automobile. Indivizii intenţionau să schimbe anvelopele de iarnă la automobilul unuia dintre suspecţi, care deja erau uzate.

[fvplayer src=”http://politiacapitalei.md/wp-content/uploads/2014/12/Untitled5.mp4″]

Astfel a fost dispus iniţierea unui proces penal pentru furt. Legislaţia penală în vigoare prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6 000 la 20 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

Poliţia capitalei recomandă proprietarilor de automobile, să le doteze cu sisteme antifurt precum şi cu sisteme de alarmă, iar în cazul în care, au devenit victimele hoţilor de accesorii auto, să informeze imediat Serviciul specializat 902.

You may also like

Comments are closed.

By