(VIDEO) Activiștii ”Patria” l-au felicitat cu ocazia zilei de naștere pe deținutul politic Nicolai Țipovici

tipovici

Ieri, Nicolai Țipovici a împlinit 36 ani. Este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Renato Usatîi și este nevoit să își sărbătorească ziua de naștere după gratii, la Penitenciarul nr.13 din capitală după ce a fost arestat din motive politice, în baza unor probe falsificate.

фото 1 (1) (Копировать)

De ziua de naştere a lui Nicolai Ţipovici, arestat încă pe 2 decembrie în baza unor poze trucate, reprezentanţii partidului ,,Patria” au mers în fața Penitenciarului nr.13 și i-au adresat un mesaj de felicitare și susținere colegului și prietenului lor.

фото 4 (Копировать)

,,Noi suntem cu tine!”, ,,Colea, la mulţi ani!”, ”Nicolai, fii tare!” au scandat colegii lui Țipovici și activiștii partidului ”Patria”.

,,Ne pare rău că Nicolai Ţipovici este nevoit să stea după gratii, în această zi importantă din viaţa lui. Noi am venit, însă, să îl felicităm și să îl susținem.”

,,Am venit aici pentru a fi în această zi alături de prietenul şi colegul nostru, Nicolai Ţipovici. Sperăm mult ca justiţia moldovenească să-și amintească de rolul pe care îl are şi va lua o decizie corectă în privința lui Țipovici, iar noi îl vom vedea cât mai curând la libertate.”- au declarat activiştii formaţiunii politice.

фото 3 (Копировать)фото 2 (Копировать)

Un mesaj de susținere i-a adresat și liderul formațiunii ”Patria” Renato Usatîi, care și-a felicitat prietenul cu ocazia zilei de naștere.

,,Dragul meu prieten, Colea!
Astăzi împlineşti 36 ani și îmi pare rău că de ziua ta de naştere nu pot fi alături de tine, iar tu nu poţi fi alături de prietenii şi apropiaţii tăi. Îţi promit că toţi cei vinovaţi de această fărădelege vor răspunde în faţa legii. Sper mult ca de Revelion să fie acasă, și să sărbătorești în sînul familiei.
Îţi doresc sănătate, putere, răbdare, iar soţiei şi copiilor – să nu dispere, știu că ei sunt puternici, la fel ca tine. Fie ca Sfântul Nicolae, protectorul tău, să te păzească şi să te apere în calea vieţii.
Astăzi alături de tine sunt eu, toată echipa noastră şi mii de susţinători ai partidului nostru atât din ţară, cât şi de peste hotareele ei. Părinţii, soţia şi copiii tăi se pot mândri că au un fecior, soţ şi tată ca tine. Fii tare, ne revedem în curînd!”.

ru1.md

You may also like

Comments are closed.

By