Un taximetrist din Bălți, amenințat cu un cuțit, bătut și lăsat fără mașina de serviciu

taxiUn taximetrist din municipiul Bălți a efectuat o cursă pînă în raionul Sîngerei, iar cînd a ajuns la destinaţie, în loc să încaseze banii, a fost ameninţat cu un cuțit şi lăsat fără maşina de serviciu.

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 8 noiembrie, în jurul orei 05:20. Taximetristul, de 46 de ani, din Bălți a fost solicitat de trei tineri să-i transporte pînă în raionul Sîngerei. Cînd au ajuns în satul Slobozia – Chişcăreni, raionul Sîngerei, unul dintre clienţi a scos cuţitul şi a ameninţat şoferul. Apoi, tinerii l-au scos forțat din automobil, l-au lovit cu picioarele, după care au sustras toate lucrurile personale, inclusiv, banii și 2 telefoane mobile, de model „Nokia” și „Huawei”. După ce l-au lăsat pe taximetrist la pămînt, tinerii atacatori s-au urcat în mașină şi au venit în Chișinău, unde, au abandonat automobilul.

taxi3taxi5

taxi7

Astfel, după mai multe investigații, poliţiştii Direcției combaterea crimelor grave a Inspectoratului Național de Investigații au identificat suspecții. Aceștia sunt trei tinerii, de 17, 18 și 20 de ani, originari din Sîngerei, doi dintre ei fiind anterior condamnați pentru furt.

În acest caz, bănuiții sunt cercetați în stare de arest în baza art. 188 al. 2 Cod Penal al RM. Potrivit legislației, persoanele culpabile de săvîrșirea unei „Tîlhării”, riscă privațiune de libertate de la 6 la 12 ani.

You may also like

Comments are closed.

By