Un tânăr din Grătiești și-a făcut benzinărie ilegală pentru microbuzele din capitală

сфтшыеку

O stație improvizată de comercializare a carburanților a fost deconspirată de angajații Inspectoratului Național de Patrulare pe o stradă din capitală. ”Afacerea” era desfășurată de către un tînăr de 29 de ani, originar din comuna Grătiești, municipiul Chișinău.

Inspectorii de patrulare au constatat, că stația PECO a fost organizată pe strada Studenților, din sectorul Rîșcani al capitalei. Aceasta se află în preajma stației terminus a microbuzelor de pe linia 126, unde mai mulți șoferi, zilnic, își alimentau unitățile de transport cu combustibil de contrabandă.

Ca urmare a cercetărilor la fața locului polițiștii au depistat aproximativ 900 de litri de motorină fără acte de proveniență sau certificate de conformitate a mărfii. Combustibilul era transportat într-un autoturism de model ”Ford Tranzit” care era utilat cu sistem de pompare și un mijloc de măsurare a volumului mărfii comercializate.

Tînărul a refuzat să comunice poliției de unde provine marfa. În prezent, cazul este cercetat de către reprezentanții IP Rîșcani a DP mun. Chișinău. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o amendă în mărime de  pînă la 3 000 de lei.

 

You may also like

Comments are closed.

By