Un tânăr din Bardar a fost reţinut de poliţie, pentru că a bătut măr o vânzătoare

atac

Un locuitor al satului Bardar, raionul Ialoveni, în vârstă de 29 ani,  a fost reţinut de către ofiţerii de investigaţii ai IP Botanica al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. Acesta este bănuit de faptul că,  în vara anului 2011, ar fi atacat violent o vînzătoare într-un magazin alimentar din strada Hristo Botev.

Potrivit victimei în vîrstă de 25 ani, originară din raionul Orhei, agresorul ar fi intrat în magazin cu un cuţit, cerându-i banii. Astfel, individul i-ar fi pus cuţitul la gât, după care a bătut-o cu bestialitate cu pumnii şi picioarele. Incidentul s-a produs noaptea, în jurul orei 03.30, iar din aparatul de casă şi control ar fi fost sustraşi bani în sumă de aproximativ 2 500 lei.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală bănuitul şi-a recunoscut vinovăţia, motivând că ar fi fost în stare de ebrietate. Anterior el a mai fost judecat pentru crime similare. În prezent el este cercetat penal pentru tâlhărie şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 8 până la 10 ani.

 

[fvplayer src=”http://politiacapitalei.md/wp-content/uploads/2014/12/video5.mp4″ width=”560″ height=”310″ splash=”http://moldova24.info/wp-content/uploads/2014/12/logo.png”]

You may also like

Comments are closed.

By