Un sirian va petrece Revelionul în Moldova. Polițiștii de frontieră l-au întors de la vamă

frontiera
Polițiștii de frontieră din cadrul punctului de trecere Leușeni au depistat un cetățean străin care a prezentat la controlul de frontieră un pașaport emis de autoritățile siriene, cu semne de falsificare a paginii în care era înscris termenul de valabilitate.

Cazul a fost înregistrat la 30 decembrie, pe sensul de ieșire din Republica Moldova. Bărbatul, de 31 de ani, s-a legitimat la controlul de rigoare în baza pașaportului sirian. În urma verificării documentului, polițiștii de frontieră au constatat că termenul de valabilitate a fost modificat. Despre cele depistate, bărbatul a declarat că nu cunoștea.

După întocmirea actelor de constatare privind tentativa trecerii ilegale a frontierei de stat, cetăţeanul Siriei a fost deferit Direcției de investigație din cadrul Poliţiei de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun.

Pe parcursul anului 2014, angajații Poliției de Frontieră au depistat 45 de pașapoarte străine și falsificate, comparativ cu anul precedent numărul acestora puțin s-a mărit, fiind ridicate 41 de pașapoarte.

You may also like

Comments are closed.

By