Un prezentator TV se vrea anchetat pe cazul Butmalai: „mărturiile au legătură cu Vlad Filat!”

9611

Dezvăluri scandaloase au fost făcute în cadrul emisiunii 1+1 de la Accent TV, de către prezentatorul acesteia, Jurnalistul Igor Căldare.

Potrivit lui Căldare, Ion Butmălai a fost omorât cu sânge rece, iar omorul are legătură directă cu faptul că ION BUTMALAI deținea mai multe informații compromițătoare despre Vlad Filat, materiale care l-ar putea fi băgat la închisoare pe viață pe liderul PLDM.

Ion Căldare a declarat că vrea ca procurorii să-l interogheze în dosarul Butmalai, pentru că ar avea ce le spune, mai ales că a discutat preț de mai bine de o oră cu deputatul, cu puțin timp înainte de ziua tragediei, timp în care Butmălai i-ar fi făcut niște dezvăluiri care ar putea face lumină în achetă.

[quote2]IGOR CĂLDARE, JURNALIST: Consider ca a fost un omor. Prima versiune este legată de materialul compromițător pe care îl deținea Butmalai. Spun asta nu atat pentru dumneavoastră, dragi spectatori, ci pentru procurori, care, în mod normal, ar trebui să mă cheme ca să depun depoziții. Cu o probabilitate de 99%, a fost vorba despre un omor. Și există două grupuri de personae care au motiv real să-l omoare pe Butmalai.

În principiu, nu avea nimic deosebit pe Plahotniuc. Avea doar informații care erau deja divulgate despre el, informații la care Plahotniuc avea deja imunitate. MetalFeros, că a furat Băncile, toți știu, mare lucru…

Butmălai mi-a spus însă un alt lucru și pot depune mărturii, domnilor procurori, el a declarat că va aștepta puțin, dar va da publicului materialul compromițător despre Filat, despre gravitatea căreia lumea nici nu poate să-și închipuie.

Am încercat să aflu de la el măcar în ce articol al codului penal s-ar încadra materialele compromițătoare pe care le deține, iar el mi-a răspuns: „tot la ce vă gândiți voi e fleac, compromatul se încadrează la infracțiunile care l-ar putea plasa pe viață în închisoare.”

Avea ceva pe Filat care trăgea la detenție pe viață! Și cu această informație urma să iasă în conferința de presă pe care o anunțase. Butmălai a mai spus o frază importantă: Tănase l-a șantajat pe Filat cu ceva și acela în numai 7 minute a aceptat să îi dea funcția de președinte al Curții Constituționale, chiar dacă erau în relații ostile. Butmălai susține că materialele compromițătoare deținute de Tănase sunt fleac pe lângă ceea ce are el.»[/quote2]

You may also like

Comments are closed.

By