Ultima oră! Ședință fierbinte la PLDM! Filat a pregătit „trăsnirea” lui Leancă

PLDM1

La ora 11 a început ședința Biroului Politic al PLDM, unde continuă planul de mazilire a lui Iurie Leancă, după ce ieri Filat a părăsit nervos ședința și a anunțat că demisionează din partid.

Potrivit unuia dintre membrii biroului politic, Filat și-a pregătit oamenii apropiați să ceară în ședința de astăzi ca PLDM să-l propună pe el la funcția de președinte al Parlamentului. Oamenii lui Filat vor motiva propunerea prin faptul că Leancă ar fi vinovat de rezultatul dezastruos din alegeri al PLDM, asta în ciuda faptului că Leancă avea un scor dublu față de Filat în topul încrederii populației.

Potrivit surselor noastre, Vlad Filat a regizat acțiunea de ieri cu demisia și propunerile din ședința de azi tocmai pentru a da impresia că partidul este cel care decide asta și nu el este cel care îl dă la o parte pe Leancă. Practic, Vlad Filat își pregătește în așa fel lucrurile încât să poată ieși în fața oamenilor și să spună că el l-a vrut pe Leancă premier și de aceea a promis, dar acum nu-l vrea partidul și el nu are ce face.

Reamintim că înainte de alegeri au existat mai multe zvonuri că Vlad Filat nu are de gând să accepte după alegeri numirea lui Leancă în funcția de premier și că a făcut declarații în acest sens doar pentru că acesta să nu părăsească partidul, știind ce lovitură electorală negativă ar fi însemnat asta.‎ Filat a spus însă atunci că aceste zvonuri sunt minciuni și a reafirmat intenția ca PLDM să-l propună pe Leancă premier.

Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By