Trei accidente cu urmări grave: Un bărbat internat în secția reanimare

accident_06928000_94589900_13749800

Un bărbat de 57 de ani a fost lovit violent de un camion. Accidentul a avut loc, ieri, după amiază, în preajma Zonei de odihnă „Hanul lui Vasile” de la Tohatin. Echipa de medici a găsit victima în stare de inconştienţă şi cu multiple traume corporale. Bărbatul a fost diagnosticat cu politraumatism critic sever – o fractură deschisă a articulaţiilor cotului drept, fractură închisă a femurului drept şi o contuzie a organelor interne. Victima a fost internată în secția reanimare a Spitalului de Urgență.

Tot, ieri, 18 decembrie, pe străzile municipiului au mai avut loc două accidente de circulaţie cu urmări grave pentru alți doi bărbați.

Un accident a avut loc în jurul orei 3.00 pe viaduct, lângă Centrul comercial MallDova. Un bărbat de 28 de ani s-a angajat să traverseze strada fără a se asigura de riscurile ce puteau surveni. În rezultat, acesta a fost lovit din plin de un autoturism marca Dacia. Bărbatul s-a ales cu traume în regiunea capului şi abdomenului. El a fost transportat la Urgență pentru investigaţii suplimentare şi tratament medical specializat.

Un alt accident rutier grav s-a produs în jurul orei 22.00 pe strada Gagarin. Două autoturisme, Şcoda şi Dacia Logan, s-au tamponat. În urma impactului, şoferul de 42 de ani de la volanul Daciei a suferit un politraumatism asociat cu o fractură închisă a claviculei, o fractură a omoplatului stâng şi o contuzie a coloanei vertebrale. Pacientul a fost transportat la spital pentru un test de investigaţii clinice şi tratament medico-chirurgical.

You may also like

Comments are closed.

By