Scrisoarea lui Butmalai către colegii din PLDM Cahul: „Ticăloşilor, să țineți minte ziua de 8 decembrie, ora 13″

butmalai

Scrisoarea pe care se prespune că ar fi lăsat-o fostul deputat PLDM, Ion Butmalai, înainte să se sinucidă, conține mai multe referiri la faptul că el ar fi fost grav afectat de faptul că nu a fost pus pe lista PLDM în alegeri, dar și de o decizie pe care colegii săi din organizația Cahul ar fi luat-o pe data de 8 decembrie, cu o zi înainte de a se sinucide.

Sursele noatre spun că Butmalai ar fi nominalizat chiar persoanele din Organizația Teritorială Cahul a PLDM și le-ar fi transmis mesajul: „Ticăloșilor, să țineți minte ziua de 8 decembrie, ora 13, să nu aveți parte pe viitor de bucurii”. Ion Butmalai nu ar fi menționat însă de ce anume își acuză colegii din PLDM Cahul.

Reamintim că astazi presa a publicat fragmente din presupusa scrisoare lăsată de Ion Butmalai înainte de a se sinucide, în care acesta nominaliza mai mulți lideri politici, printre care Vlad Filat, Vlad Plahotniuc, Liliana Palihovici, Victor Roșca și Valeriu Streleț și cerea ca aceștia să fie învinuiți pentru decizia sa de a se sinucide.

Scrisoarea de adio nu a fost însă confirmată de autorități și membrii familiei. Doar avocata familiei, Ana Ursachi, a dat de înțeles că ea ar putea fi autentică.‎
Realitatea.md

You may also like

Comments are closed.

By