Putin recunoaște: Criza economică există. Vom ieși din ea în aproximativ doi ani

Пресс-конференция президента РФ Владимира Путина
Președintele rus, Vladimir Putin promite că situația economică din Federația Rusă se va stabiliza în decursul a 2 ani. Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă, reieșind din tensiunile și haosul creat după devalorizarea rublei rusești. Liderul de la Kremlin și-a exprimat speranța că tendința de scădere a ratelor de schimb valutar și consolidarea rublei vor continua. Potrivit lui, pentru aceasta, autoritățile planifică să aplice măsurile, care au fost folosite cu succes în anul 2008.

”Vom recurge la metodele utilizate în 2008, vom atrage atenția în special persoanelor cu venituri mici. Dacă situația va continua, vom fi nevoiți să mai reducem din ceva. Vom ieși neapărat din criză, în cele mai rele circumstanțe, Rusia va avea nevoie de 2 ani. Situația se poate redresa si mai devreme. Nimeni nu poate ști cu exactitate”, a conchis calm Vladimir Putin fără să intre mai mult în detalii.

Președintele rus a ținut să menționeze că situaţia economică a Rusiei este influenţată în mod negativ de situaţia pe plan extern, în special de scăderea preţului la petrol.

You may also like

Comments are closed.

By