Polițiștii au descoperit crima din Rezina! MINORA din REZINA a fost omorâtă de iubitul ei!

rezina

Luni, 1 decembrie, curent, în jurul orei 15.00, în rîpa din marginea satului Mateuți, raionului Rezina, la o distanța de aproximativ 600 metri de gospodăria unui bărbat a fost depistat cadavrul dezgolit al unei minore acoperit cu haine, pămînt și iarbă uscată. Lipsea complet mâna dreaptă, iar organele interne au fost mîncate de cîini.

Direcției combaterea crimelor grave a Inspectoratului Național de Investigații au inițiat un plan de acțiuni speciale menite să elucideze cazul, care a stabilit următoarele:

în ziua de 15 noiembrie, curent, minora a ieşit din casă şi a plecat la nişte rude, de unde nu s-a mai întors, iar bunica ei a înştiinţat poliția despre dispariția fetei, în ziua de 18 noiembrie, curent.

Pe urme fierbinți, poliția a reținut suspectul de 21 ani, originar din satul Mateuți. Acesta a recunoscut, că în seara zile de 18 noiembrie, aflîndu-se împreună cu minora în stare de ebrietate, a întreținut relații sexuale cu aceasta la marginea satului. La un moment dat, între dînșii s-a iscat o ceartă, iar suspectul a lovit-o cu pumnii în regiunea capului și a lăsat-o zăcînd la pămînt. A doua zi, neauzind nimic de ea, s-a întors la locul infracțiunii, unde a depistat-o moartă. Fiind speriat a acoperit corpul neînsuflețit cu haine, frunze și pămînt, și a părăsit locul crimei.

De asemenea, cercetările polițienești au stabilit că victima face parte dintr-o familie social- vulnerabilă, întrebuinţa abuziv băuturi alcoolice și de multe ori părăsea domiciliul fără să anunţe rudele despre locul aflării ei.

Actualmente, suspectul se află în arestul poliției și este cercetat penal în baza art. 145 al. 2 RM. Potrivit legislației, persoanele culpabile de săvîrșirea unui omor, riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă.

You may also like

Comments are closed.

By