Poliția sau ”Tronca – ponca, vîj”

politia

În decurs de doar patru zile, Teatrul Municipal de Păpuși ”Guguță” a fost vizitat de sute de copii din diverse instituții de învățămînt din capitală. Micuțiii cu mare atenție au vizionat lecția interactivă de educație rutieră ”Tronca-ponca, vîj”.

Pe parcursul spectacolului, micii spectatori au învățat de la păpuși cum trebuie să se comporte în stradă și cît de importante sunt regulile de circulație. Au conștientizat semnificația indicatoarelor rutiere și beneficiile purtării elementelor reflectorizante.

Această lecție educativă urmărește scopul creșterii gradului de siguranță rutieră în rîndul celei mai vulnerabile categorii de participanți la traficului rutier – copiii, deoarece implicarea acestora în accidente rutiere este o problemă majoră cu care se confruntă întreaga societate.

Reamintim, că la 27 noiembrie, curent, Inspectoratul Național de Patrulare în colaborare cu Proiectul REPEMOL și Teatrul Municipal de Păpuși „Guguță” au lansat spectacolul educativ – „Tronca-ponca, vîj”.

În perioada 27 noiembrie – 1 decembrie, curent, spectacolul a fost jucat de 6 ori în prezența a peste 1 800 de copii din capitală. Începînd cu luna ianuarie a anului viitor, acesta va fi jucat pe scenele mici ale tuturor centrelor raionale din țara.

You may also like

Comments are closed.

By