PERCHEZIȚII într-un apartament din capitală! Afacerea unui bărbat, dată peste cap

În urma unor percheziţii autorizate efectuate într-un apartament din capitală, polițiștii au depistat băuturi alcoolice tari contrafăcute, timbre de acciz, capace, etichete şi diverse accesorii pentru îmbuteliere.

alcool

La solicitarea oamenilor legii, proprietarul locuinţei în vârstă de 39 ani, n-a putut oferi nici o explicaţie sau de a prezenta actele necesare ce i-ar permite desfăşurarea genului dat de activitate. Astfel în apartament erau pregătite băuturi tari în asortiment spre vînzare, precum şi inscripţii de ciornă cu datele clienţilor fideli. Poliţiştii au ridicat şi sigilat aproape 100 litri de alcool îmbuteliat, care a fost transmis pentru expertizare. Totodată sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii pentru a identifica toţi complicii în acest caz. Iar bărbatul riscă să fie sancţionat cu amendă în mărime de 3 000 lei şi cercetat penal pentru activitate ilegală de întreprinzător.

Poliţia capitalei continuă activităţile specializate în contextul dat, iar consumatorilor este recomandat să procure băuturi alcoolice doar din magazinele autorizate conform legislaţiei în vigoare.

[fvplayer src=”http://politiacapitalei.md/wp-content/uploads/2014/12/video9.mp4″]

You may also like

Comments are closed.

By