PATRIA: Poliția reține activiștii lui Renato Usatîi cu scopul de a-i împiedica activitatea politică

Autoritățile au pregătit un șir de SMS false și conturi de socializare false ale activiștilor partidului lui Renato Usatîi pentru a desfășura percheziții la domiciliile acestora și a-i reține.

Anunțul a fost făcut de liderul Partidului Politic ”PATRIA” în cadrul unei conferințe video care a avut loc astăzi, 2 decembrie.

Renato Usatîi a declarat că autoritățile planifică să efectueze percheziții în oficiul partidului din Rezina, unde polițiștii planifică să pună prin introducere ilegală obiecte interzise, care pe care ulterior să le găsească drept probe.

”Condamnăm acțiunile autorităților și cerem implicarea imediată a instituțiilor internaționale, orice tărăgănare de timp este în favoarea bandiților, care temporar poartă epoleți de colonel de poliție ” – a declarat în cadrul conferinței de astăzi, deputatul Alexandr Petkov , vorbind despre colonelul Gheorghe Cavcaliuc.

”Toate dosarele penale sunt fabricate cu scopul de a speria activiștii noștri, dar nu vor reuși”, – a declarat Petkov, precizând că activiștii partidului sunt mai uniți ca niciodată.

În cadrul conferinței de presă, Renato Usatîi a anunțat că miercuri, 3 decembrie, activiștii partidului PATRIA vor picheta sediul Izolatorului de Detenție Preventivă din cadrul CGP, pe str. Tighina 6, și vor cere eliberarea imediată a colegului lor Nicolai Țipovici. Ora acțiunii desfășurării acșiunii de pichetare va fi anunțată suplimentar.

Poliția pregătește percheziții și rețineri ale activiștilor lui Renato Usatîi cu scopul de a-i împiedica activitatea politică

Sursa: PATRIA

You may also like

Comments are closed.

By