O tonă de pește viu, ceai și cafea, reținute de polițiștii de frontieră

Doi moldoveni au dat de belea după ce nu au putut prezenta acte de proveniență a bunurilor materiale pe care le transportau.

Unul din ei, originar din Chișinău, a fost stopat astăzi, în jurul orei 01.10, pe traseul Cahul – Chișinău, în apropiere de satul Gotești, raionul Cantemir. Bărbatul circula cu un microbuz cu numere de înmatriculare de Anenii Noi, fiind însoțit de alte două persoane.

În urma verificării microbuzului, polițiștii de frontieră au depistat aproximativ 1000 kg de peşte viu, de diferite specii. Pentru întreaga cantitate de pește, persoanele nu au prezentat documente de proveniență, mai mult, din declarațiile acestora s-a aflat că peștele a fost procurat de la un necunoscut, din orașul Vulcăneşti.
Peștele, mijlocul de transport, inclusiv persoanele au fost transmise, după competență, Inspectoratului de Poliție Cantemir, pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale ce se impun.

Și angajații Sectorului Poliției de Frontieră Basarabeasca au descoperit la un moldovean, care se întorcea în țară cu trenul de pe ruta Basarabeasca-Chişinău, care tranzitează o porțiune din teritoriul Ucrainei, 171 cutii de ceai și cafea, fără acte de proveniență. Conform declarațiilor bărbatului, marfa a fost preluată de la staţia de tren Petrostali, Ukraina, şi urma să o transmită în Chişinău unei persoane necunoscute, ca ulterior să fie comercializată în una din pieţele din oraș.

marfa

marfa3

You may also like

Comments are closed.

By