O stație PECO clandestină depistată de polițiști în sectorul Râșcani

motorin
O stație improvizată de comercializare a carburanților a fost deconspirată de angajații Inspectoratului Național de Patrulare pe o stradă din capitală. ”Afacerea” era desfășurată de către un tînăr de 29 de ani, originar din comuna Grătiești, municipiul Chișinău.

Stația PECO a fost organizată pe strada Studenților, din sectorul Rîșcani al capitalei. Aceasta se află în preajma stației terminus a microbuzelor de pe linia 126, unde mai mulți șoferi, zilnic, își alimentau unitățile de transport cu combustibil de contrabandă.

La fața locului polițiștii au depistat aproximativ 900 de litri de motorină fără acte de proveniență sau certificate de conformitate a mărfii. Combustibilul era transportat într-un autoturism de model ”Ford Tranzit” care era utilat cu sistem de pompare și un mijloc de măsurare a volumului mărfii comercializate.

Tînărul a refuzat să comunice poliției de unde provine marfa. În prezent, cazul este cercetat de către reprezentanții IP Rîșcani a DP mun. Chișinău. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o amendă în mărime de pînă la 3 000 de lei.

You may also like

Comments are closed.

By