23.3 C
Chișinău
Thursday, July 29, 2021

NU vei mai mânca NICIODATĂ Kebab // Ce au găsit polițiștii în două localuri din Chișinău

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Două fast-food-uri din capitală au fost supuse unor percheziții minuțioase din partea poliției de frontieră și Centrului de Sănătate Publică. Potrivit polițiștilor, pe lângă faptul că lucrătorii localurilor, care s-au dovedit a fi cetățeni străini, au sfidat legislația frontalieră, aceștia au comis și alte iregularități.

În timpul descinderilor, efectuate pe 23 decembrie, polițiștii de frontieră au descoperit că aceștia activau ilegal și prestau servicii în condiții insalubre.

local99 local9 local8 local6

În ambele localuri, mâncarea era preparată în condiții neigienice, din materie primă livrată fără acte de proveniență și certificate de calitate. În plus toți lucrătorii munceau la negru, nefiind angajați oficial, fără o calificare specializată și fără a trece controalele medicale obligatorii.

local5 local4  local3 local1

Pentru încălcarea normelor sanitare, proprietarul localului riscă sa fie amendat, dar ar putea rămâne și fără autorizație sanitară de funcționare. La fel, polițiștii de frontieră urmează să sesizeze atât Inspectoratul Fiscal, cât și Inspecția Muncii privind încălcările depistate, conform competențelor funcționale ale acestora.

Sursele Moldova24 au declarat că perchezițiile au fost efectuate la Chicken MML Kebab, situate pe strada Mircea cel Bătrân 3A și Decebal 80/1.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img