Nu se așteptau la ASTA chiar în ajun de Revelion! Patru indivizi, încătușați la Buiucani

droguri
“O speluncă” de droguri sintetice a fost deconspirată într-un garaj din sectorul Buiucani. Poliţiştii au reţinut la faţa locului patru indivizi, cu vârstele cuprinse între 24 şi 29 ani, domiciliaţi în capitală, care ar fi fost implicaţi la prepararea, comercializarea şi consumului de droguri de tip vegetal şi sintetic.

Astfel au fost depistate şi ridicate substanţe narcotice sub formă de praf, granule şi marihuană, precum şi pastile cu efect psihotrop. La fel s-a găsit şi utilajul destinat pentru prepararea şi întrebuinţarea drogurilor. Ulterior poliţiştii au depistat o armă pneumatică cu lunetă şi un pistol, fără acte de provenienţă sau permise.

Indivizii au fost escortaţi la sediul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, unde vor fi audiaţi de către ofiţerul de urmărire penală. În context se va numi un şir de expertize pentru a stabili cu exactitate tipul şi conţinutul substanţelor depistate. Pe marginea acestui caz se va iniţia un proces penal sub aspectul circulaţiei ilegale a substanţelor narcotice. Legislaţia în vigoare prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 pînă la 15 ani.

You may also like

Comments are closed.

By