Momentul adevărului pentru Vlad Filat! Va accepta provocarea?

După momentul furtunos de ieri, în care Vlad Filat a intrat pentru câteva minute în ședința Biroului Politic al PLDM și a anunțat că demisionează, azi au urmat minciunile și fuga de presă, așa cum îl știți pe „al vostru” Vlad Filat.

Mai mult, consultantul său politic, Anatol Țăranu, poreclit și viagra, anunța azi că știrea privind demisia lui Vlad Filat e doar o speculație și că așa ceva nu a fost, dar totuși a admis că șeful său își dorește funcția de președinte al Parlamentului. Îl anunț pe domnul Țăranu că Moldova24 a primit confirmare de la nu mai puțin de 4 membri ai Biroului Politic al PLDM că acest moment cu demisia lui Filat a existat, am primit inclusiv câteva amănunte picante legate de discuțiile care au avut loc după, inclusiv mesajele disperate ale lui Filat către unul dintre membrii biroului, pentru a vedea cum au reacționat cei din partid la anunțul său, dar le păstram pentru mai târziu.

Pentru că noi vrem însă să triumfe adevărul, îi propunem lui Vlad Filat să mergem împreună la detectorul de minciuni, unde să i se pună o singură întrebare: a existat sau nu ieri acel moment al anunțării demisiei. Promitem că nu-i punem alte întrebări, despre BEM, relațiile cu prietenul lui „drag” Iurie, despre cum l-a scos pe Usatîi din cursa și alte momente delicate din viața lui recentă.

Așteptăm cu nerăbdare răspunsul liderului PLDM. În caz că nu răspunde acestei provocări, nu face decât să confirme că ceea ce am scris noi e adevărat. Nu vedem nici un motiv serios ca el să refuze acest moment al adevărului pentru cetățeni.

Redacția Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By