Încă un activist PATRIA a fost arestat Percheziții la CHIȘINĂU, BĂLȚI, COMRAT, EDINEȚ

politie

Ieri, în paralel cu perchezițiile din oficiile din Chișinău ale Partidului PATRIA, dar și cele din Comrat și Bălți, au fost desfășurate percheziții la Edineț, în locuința activistului Corneliu Morari. Deși în cadrul perchezițiilor nu a fost depistat nimic, activistul a fost arestat, ridicat și transportat la Chișinău.

Polițiștii au refuzat să-i comunice avocatului unde exact îl duc pe Corneliu Morari.

Operațiunile de ieri ale organelor de forță se încadrează, potrivit membrilor PATRIA, în șirul de acțiuni la comanda guvernării, care sunt menite să intimideze adepții lui Renato Usatîi.

Amintim că, după ce PATRIA a fost scoasă din cursa electorală, au fost efectuate peste zece percheziții în oficiile teritoriale PATRIA, dar și la domiciliile unor activiști ai partidului. Totodată, unul dintre activiști – Nicolae Țipovici – a fost reținut și ulterior arestat pe un termen de 30 de zile în baza unor probe fabricate.

Totodată, mai mulți membri PATRIA sunt anchetați în baza unor dosare penale în care figurează alături de liderul lor Renato Usatîi. Persecutarea din partea puterii, dar și dosarele penale au apărut ca ciupercile după ploaie, după ce Renato Usatîi a făcut o serie de dezvăluiri scandaloase despreactivitatea ex-premierului demis pentru corupție, liberal-democratul Vlad Filat.

Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By