IMAGINI surprinse imediat după prăbușirea elicopterului SMURD în România: Un supraviețuitor strigă AJUTOR

Cel puțin unul din membrii echipajului elicopterului SMURD, prăbușit ieri în lacul Siutghiol, din Constanţa (România) era în viață la câteva clipe după momentul impactului. Așa reiese dintr-o înregistrare video, obținută de postul TV Digi 24, făcută de primii martori ajunși pe malul lacului. În timp ce aceștia căutau ajutoare, din mijlocul apei se auzeau strigate disperate de ajutor. Un bărbat, deocamdată nu se știe dacă este vorba de pilot sau copilot, implora sa fie salvați.

ATENȚIE! Imagini cu un puternic impact emoțional:


Elicopterul s-a prăbușit în lacul Siutghiol la ora 16:16, la o distanță de 500 de metri de mal. Martorii, care au sunat imediat la 112, povestesc că strigătele disperate de ajutor s-au auzit vreo zece minute după cădere.

Toate cele patru persoane, aflate la bord au decedat. Este vorba despre doi piloţi şi doi paramedici.

decedati

Cei patru efectuaseră o misiune medicală la Tulcea de unde preluaseră o pacientă pe care au adus-o la un spital din Constanţa. Aparatul de zbor plecase apoi să alimenteze cu combustibil, însă deasupra lacului Siutghiol din Mamaia, elicopterul s-a rupt în două la impactul cu apa, iar coada elicopterului a rămas la suprafaţă.

foto: adevarul.ro

You may also like

Comments are closed.

By