Fotografia cu mutarea unui BLOC ÎNTREG din România, în topul celor mai uimitoare poze din istorie (FOTO)

bloc mutare

Imaginea mutării unui bloc din Alba Iulia, România se află pe locul I în topul celor 36 de fotografii uimitoare din istorie, pe care mulţi nu au avut ocazia să le admire.

Imaginea a fost făcută acum 27 de ani,în 27 mai 1987, atunci când blocul A2 cu o greutatea de 7.200 de tone, de pe Platoul Romanilor a fost despărţit de fratele geamăn. Translarea lui a durat 8 ore şi 40 de minute, iar pentru locatarii celor 40 de apartamente a fost o zi normală, mutarea realizându-se fără ca ei să fie evacuaţi din casă.

Alături de fotografii precum cea cu ochelarii purtaţi de John Lennon când a fost asasinat în 1980, cu primul ministru al Rusiei în tinereţe din anul 1986 sau cu Spielberg realizând primul film Indiana Jones din 1980, poza blocului A2 din 27 mai 1987 este una dintre cele mai uimitoare imagini din istorie, informează România TV.

Fotografia cu mutarea unui BLOC ÎNTREG din ALBA IULIA în topul celor mai uimitoare poze din istorie2 Fotografia cu mutarea unui BLOC ÎNTREG din ALBA IULIA, în topul celor mai uimitoare poze din istorie  FOTO

You may also like

Comments are closed.

By