FOTO / VIDEO // Peste 100 de maşini de colecţie, descoperite într-un garaj părăsit

Discovery of Collection Baillon

Peste 100 de maşini clasice, printre care se află modele Bugatti, Ferrari, Delahaye, Delag, Talbot sau Jaguar, au fost descoperite recent într-un garaj părăsit din Franţa, potrivit dailymail. treasure-vintage-old-classic-cars-retromobile-france-roger-baillon-10
Colecţia i-a aparţinut lui Roger Baillon, un fost magnat al transporturilor din Franţa, care a murit în urmă cu mai bine de 10 ani. Acesta a început să colecţioneze maşini în anii ’50, iar în 15 ani a strâns peste 200 de modele. În anii ’70, milionarul a început să aibă probleme financiare şi a fost nevoit să vândă peste jumătate din maşini.
treasure-vintage-old-classic-cars-retromobile-france-roger-baillon-12
Inedita descoperire a fost făcută de urmaşii magnatului, iar din cele 110 de maşini, 58 vor ajunge în luna februarie la o licitaţie. Preţul maşinilor este evaluat la circa 20 milioane de euro.
treasure-vintage-old-classic-cars-retromobile-france-roger-baillon-3
Cele mai valoroase piese sunt un Ferrari 250 GT SWB California Spider, fabricat în 37 de exemplare, Maserati A6G GranSport Berlinetta Frua, realizat în 4 exemplare, un Bugatti 57 Ventoux, 8 exemplare din modelul Talbot Lago sau 3 modele Voisin, maşini realizate manual.

You may also like

Comments are closed.

By