FASHIONTV ROMÂNIA ii suspendă lui Corneliu Vidrașco dreptul de a reprezenta Fashiontv pe teritoriul Republicii Moldova

racovizza

După ce Corneliu Vidrașco și Daniel Racovizza au fost reținuți de organele de forță din Republica Moldova, fiind suspectați de trafic de ființe umane, FASHIONTV Romania a decis suspendarea dreptului de a reprezenta Fashiontv pe teritoriul Republicii Moldova. Decizia a fost anunțată astăzi prin intermediul unui comunicat de presă emis tuturor instituțiilor de presă din Republica Moldova.

PUNCT DE VEDERE OFICIAL AL FASHIONTV REFERITOR LA ARTICOLELE PUBLICATE IN PRESA DIN REPUBLICA MOLDOVA, UNDE NUMELE FASHIONTV A FOST MENTIONAT IN CONTEXTUL ARESTARII LUI CORNELIU VIDRASCO

Tinand cont de mentionarea Fashiontv in contextul arestarii lui Corneliu Vidrasco, ne vedem obligati sa facem urmatoarele precizari. Fashiontv a inceput colaborarea cu Republica Moldova in urma cu patru ani, iar in toata aceasta perioada moda si modelingul din Republica Moldova au beneficiat de o promovare pozitiva la nivel international, in peste 190 de tari. Modelele si designerii din Republica Moldova care au colaborat cu Fashiontv au fost invitati sa participe la evenimente internationale de anvergura, unde Republica Moldova a fost mentionata la loc de cinste, alaturi de nume mari ale industriei modei din intreaga lume.

Colaborarea Fashiontv cu Corneliu Vidrasco si Daniel Racovizza a debutat recent, in 2014. Cei doi au venit in Romania in luna februarie 2014, cu dorinta declarata de a colabora cu Fashiontv, atat pentru a promova colectiile vestimentare create de Daniel Racovizza cat si de a promova Republica Moldova.
In aprilie 2014, in cadrul evenimentelor „Bucuresti Capitala Europeana” si „Gala Turismului Romanesc”, organizate de Fashiontv, cei doi au fost invitati sa-si prezinte colectiile vestimentare la Bucuresti. In urma succesului de care s-au bucurat cele doua evenimente, Daniel Racovizza, in calitatea sa de designer, a fost invitat de Fashiontv la Festivalul de Film de la Cannes, la Fashion Summer Festival Mamaia, Carnavalul Mamaia, dar si la Targul de Turism de la Londra. La aceste evenimente, Daniel Racovizza a fost invitat alaturi de modelele din Republica Moldova, care au fost promovate odata cu designerul.
In toamna acestui an, Daniel Racovizza si Corneliu Vidrasco au revenit in Romania pentru a purta discutii despre posibilitatea realizarii unor evenimente mari de moda in Republica Moldova, cum ar fi: “Chisinau Fashion Week”, “Miss Fashiontv” si “Premiile in moda”. Fashiontv a incheiat un contract de colaborare pe perioada limitata prin care a mandatat firma al carui reprezentant legal este Corneliu Vidrasco sa se ocupe de pregatirea acestor evenimente ce presupuneau castinguri, formarea unei echipe profesioniste de modele si posibilitatea contractarii de colaboratori.
In contract a fost mentionat foarte clar necesitatea ca mandatarul sa aiba o atitudine profesionista si sa protejeze imaginea Fashiontv, iar daca acest lucru nu se va intampla, i se va retrage dreptul de a utiliza denumirea de reprezentant Fashiontv in Republica Moldova.

Consideram ca pe toata durata colaborarii, pana la aparitia acestor probleme ale celor doi, Daniel Racovizza a dovedit faptul ca este un profesionist in domeniul modei, un om talentat, care isi iubeste tara si care isi doreste sa realizeze cat mai multe lucruri bune pentru Republica Moldova. Acelasi lucru il putem spune si despre Corneliu Vidrasco, care era colaboratorul lui Daniel Racovizza si care, la randul lui, a lasat impresia ca vrea sa faca lucruri bune la nivel profesional pentru Republica Moldova.
In plus, inainte de a semna contractul de colaborare si de a le oferi dreptul de a lucra pentru Fashiontv, am luat in calcul si faptul ca Corneliu Vidrasco a lucrat in politie, unde fusese capitan. Acest lucru ne-a oferit o garantie in plus, deoarece statul moldovenesc a pregatit aceasta persoana si a verificat calitatile sale mult mai bine decat ar fi cazul in alte domenii profesionale.

Situatia creata de arestarea lui Corneliu Vidrasco este, cu siguranta, una foarte neplacuta pentru Fashiontv. Daca Corneliu Vidrasco este sau nu vinovat de acuzatiile care i se aduc se va stabili, suntem convinsi, de catre institutiile competente din Republica Moldova.

Pana la clarificarea acestei situatii, Fashiontv ii suspenda lui Corneliu Vidrasco dreptul de a mai reprezenta brandul Fashiontv pe teritoriul Republicii Moldova, de a mai folosi denumirea Fashiontv alaturi de numele sau sau de a mai folosi in orice comunicare publica numele Fashiontv.
Totodata, rugam sa se tina cont de toate lucrurile bune pe care le-a facut Fashiontv pentru Republica Moldova, multe dintre acestea (fotografii, clipuri de promovare si articole) putand fi urmarite pe fashiontv.com.ro, sectiunea Fashiontv Moldova – http://www.fashiontv.com.ro/portfolio/fashiontvmoldova/, dar si pe canalul oficial al Fashiontv International: https://www.youtube.com/user/fashiontv, unde sunt disponibile foarte multe clipuri in care Republica Moldova e promovata prin intermediul modelelor si designerilor sai.

Rugam opinia publica sa tina cont ca in orice domeniu de activitate si in orice companie o persoana poate sa greseasca, dar o singura persoana nu trebuie confundata cu toti ceilalti colaboratori care au facut si continua sa isi faca munca la un nivel profesionist.
In momentul de fata, Fashiontv are si isi propune sa pastreze o buna relatie profesionala cu foarte multi colaboratori si modele din Republica Moldova, care isi doresc sa isi promoveze in continuare tara si sa aduca un plus de profesionalism in domeniul modei. Acestia nu trebuie amestecati in problema lui Corneliu Vidrasco.

Fashiontv isi doreste sa colaboreze cu cat mai multi oameni de specialitate din Republica Moldova, pastrand aceleasi obiective pe care si le-a propus inca de acum patru ani: promovarea modei, modelingului, turismului si imaginii Republicii Moldova in intreaga lume.

Fashiontv va sta la dispozitie pentru a va raspunde la orice nelamurire aferenta acestui subiect.

You may also like

Comments are closed.

By