Doi vânzători au rămas fără marfă! Poliția le-a CONFISCAT produsele pirotehnice în sumă de peste 170 de mii de lei

pirotenice
Poliţia capitalei a ridicat produse pirotehnice în valoare de peste 170 000 lei de la doi bărbaţi, cu vârstele de 29 şi respectiv 30 ani, care intenţionau să le comercializeze ilegal în pieţele din municipiul Chişinău. La acest capitol, acţiunile poliţiei sunt intensificate pentru a proteja drepturile consumatorilor, cât şi pentru a evita incidentele în care pot ajunge.

[fvplayer src=”http://politiacapitalei.md/wp-content/uploads/2014/12/video10.mp4″]

În primul caz este vorba de produse pirotehnice transportate cu un ”Mercedes Sprinter” în sectorul Ciocana. Bărbatul de 29 ani n-a putut demonstra poliţiştilor actele obligatorii ce ar confirma provenienţa, cît şi calitatea articolelor de pirotehnie. Acesta a fost condus la inspectorat pentru documentare de către ofiţerii de investigare a fraudelor economice ai IP Ciocana, iar marfa a fost ridicată şi sigilată.

Cel de-al doilea comerciant, a fost reţinut de către angajaţii Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, care realiza ilegal produse pirotehnice la o tarabă improvizată pe strada Calea Ieşilor. Toată marfa a fost încărcată şi transportată la depozitul special de păstrare a probelor delicte.

În ambele cazuri, persoanele au fost sancţionate cu amenzi a câte 6 000 lei, iar produsele pirotehnice au fost confiscate.

You may also like

Comments are closed.

By