Doi minori au furat dintr-un magazin. Roger i-a găsit

caine
Doi minori au furat produse alimentare și băuturi alcoolice dintr-un magazin din localitatea Feștelița. Cu ajutorul patrupedului Sectorului Poliţiei de Frontieră Volintiri, pe nume Roger, băieții au fost găsiți. Cazul a avut loc pe 2 decembrie, în jurul orei 8:00.

Inspectorul – chinolog Alexandru Izbaș și câinele său s-au deplasat la fața locului unde, împreună cu polițistul de sector, au desfășurat mai multe acțiuni de investigare. În rezultat, după câteva ore de căutări, patrupedul a luat urma hoților și i-a dus pe inspectori până la domiciliile acestora. Persoanele s-au dovedit a fi locuitori ai satului Feștelița cu vârste de 16 și 17 ani. În prezent, cercetările continuă, întreaga activitate infracțională fiind documentată de către organele abilitate.

Patrupezii Poliţiei de Frontieră, în 11 luni ale anului curent, au descoperit 59 de cazuri, cu reținerea persoanelor bănuite în comiterea furturilor, omorurilor, încălcarea regimului de frontieră sau pentru tentativele de trecere ilegală a frontierei.

You may also like

Comments are closed.

By