21:25 UPDATE // Noi detalii de la percheziții în oficiile PATRIA, (FOTO, VIDEO)

interzis-politia

21:25 // Update: Organele de forță au ridicat și au încărcat într-un camion practic toată tehnica de calcul și materialele promoționale din sediul PATRIA de pe strada Serghei Lazo. Perchezițiile continuă și la această oră lasediul central de pe strada București.
_____________________________

UPDATE // Perchezițiile au loc în baza unui dosar intentat cu o lună în urmă la data de 13.11.2014 pentru presupuse acte de corupere a alegătorilor. Nici o persoană nu a fost reținută.
______________________________

În aceste clipe au loc percheziții în sediile Partidului Politic Patria, de pe strada București 117 și Serghei LAZO 36a. Oamenii legii au descins la aceste adrese cu aproximativ o oră în urmă.
politie
Liderul Patria Renato Usatîi a anunțat despre acțiunile poliției pe pagina sa de Facebook.

Operațiunea de astăzi a organelor de forță se încadrează, potrivit membrilor PATRIA, în șirul de acțiuni la comanda guvernării, care sunt menite să intimideze adepții lui Renato Usatîi.

Amintim că, după ce PATRIA a fost scoasă din cursa electorală, au fost efectuate peste zece percheziții în oficiile teritoriale PATRIA, dar și la domiciliile unor activiști ai partidului. Totodată, unul dintre activiști – Nicolae Țipovici – a fost reținut și ulterior arestat pe un termen de 30 de zile în baza unor probe fabricate.

Totodată, mai mulți membri PATRIA sunt anchetați în baza unor dosare penale în care figurează alături de liderul lor Renato Usatîi. Persecutarea din partea puterii, dar și dosarele penale au apărut ca ciupercile după ploaie, după ce Renato Usatîi a făcut o serie de dezvăluiri scandaloase despreactivitatea ex-premierului demis pentru corupție, liberal-democratul Vlad Filat.

Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By