Detalii ȘOCANTE în cazul celor opt copii, găsiți fără suflare într-o casă din Australia

ppolitie-copii_e9c806a1af
Noi detalii șocante au ieșit la lumină în cazul tragediei ce-a avut loc în Australia, unde opt copii au fost găsiți morți în casă. Potrivit autorităților, mama lor este cea care a săvârșit crimele.

Cadavrele a opt victime, dintre care şapte copii ai femeii şi o nepoată a acesteia, au fost găsite vineri de fiul cel mare al femeii. Aceştia sunt patru fete având doi, 11, 12 şi, respectiv, 14 ani şi patru băieţi de cinci, şase, opt şi nouă ani, scrie Libertatea.

Raina Mersane Ina Thaiday, în vârstă de 37 de ani, mama copiilor, a fost acuzată pentru crimă. Avocatul a cerut justiţiei să ia în calcul tulburările mentale ale mamei inculpate. Cererea sa a fost respinsă.

„Nu sunt medic, dar cred că ea ştie ce s-a întâmplat cu adevărat fără a înţelege. După părerea mea, ea încă nu a conştientizat” grozăvia gestului său, a explicat Steven MacFarlane, avocatul femeii, potrivit Mediafax.

Poliţia nu a dezvăluit cauzele decesului copiilor. Sunt analizate mai multe piste, inclusiv posibilitatea ca aceştia să fi fost sufocaţi, au explicat reprezentanţii legii.

Poliţia declarase anterior că în casă au fost găsite mai multe cuţite.

You may also like

Comments are closed.

By