Contul de facebook al socialistei Radvan a fost șters AFLĂ MOTIVUL !

Radvan

După ce a fost făcută cu ou și oțet de către presă, pentru că și-a permis să amenințe jurnaliștii unui un portal de știri, contul de facebook al socialistei Marina Radvan a fost șters de pe rețeaua de socializare. Mai mult ca atît, socialiștii au sărit în capul unui portal de știri declarând că pe facebook era vorba despre un cont fals al socialistei.

Totuși, potrivit unor surse destul de socialiste la apucături și la port, contul nu era fals, din contra, era cât se poate de real, însă, după ce liderul socialiștilor, a văzut că tânăra îi duce partidul de râpă, a rugat o colegă (Zinaida) să tragă o fugă până la supermarket-ul Nr1 și să cumpere o sacoșă cu ceva de dat în gură (de mâncat).

Cu numai 450 de lei Zinaida a reușit să umple în timp record o sacoșă cu iaurt (de marcă rusească „Папин Йогурт”), franzele „Țărăncuța” și crenvuști „Детские”, pe care le-a adus la sediul cu steluțe. Distrăgându-i atenția, prin înșelăciune, Zina a atras-o cu sacoșa plină cu de toate pe Radvan în altă cameră, sculând-o astfel de la calculator, iar în acest timp, președintele formațiunii a schimbat parola de la contul de facebook din care nu se delogase Radvan și a șters contul exclamând de bucurie: Iaca și te-am f**ut, pentru mâncare!

Pe cazul dat s-a autosesizat departamentul Moravuri al Poliției de Frontieră ruse.

*acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare, deși conține și adevăr.


Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By