CNA se laudă cu un Thriller anticorupţie, marca Marin Creţu Kapushon

kapushon
Interpretul autohton Marin Kapushon Creţu a lansat o nouă piesă cu mesaj de mobilizare, în care îndeamnă tânăra generaţie să nu fie indiferentă faţă de ilegalităţile care le devin cunoscute, dar să le denunţe la Centrul Naţional Anticorupţie.

Versurile refrenului sugerează că atât luarea de mită, cât şi darea de mită sunt infracţiuni pedepsite penal: „Dacă ai dat / Dacă ai luat / Dacă știi cine-a luat și n-ai sunat/ Ești infractor oricum// Eşti obligat să zici// Sună la 0 800 cinci de 5!

Chemarea rapperului la implicare în curmarea comportamentelor neintegre se regăseşte într-o poveste emoţionantă care culminează cu tragedia pe care o trăieşte un funcţionar corupt. Chiar dacă autorul descrie fapte de corupţie mică, actorii principali fiind poliţişti sau profesori, acesta insistă asupra efectelor devastatoare ale fenomenului.

Lansată de Ziua Internaţională Anticorupţie, piesa a reuşit să adune mii de vizualizări şi comentarii, potrivit CNA.

Artistul a devenit cunoscut în Republica Moldova pentru piesele sale în stil rapp, popularitatea acestuia crescând în special după prestaţia sa la concursul talentelor din România. Deşi promovează stilul rapp, gen de muzică ce se caracterizează inclusiv prin folosirea limbajului de stradă, Kapushon face diferenţa, preferând un profil decent al vocabularului.

You may also like

Comments are closed.

By