13 C
Chișinău
Monday, April 19, 2021

Au furat o minoră de la Mileștii-Mici și au violat-o într-o ”saună” de la Băcioi (VIDEO)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

viol
Ofiţerii de investigaţii ai IP Botanica al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au reţinut “pe urme fierbinţi” doi tineri, bănuiţi că ar fi răpit şi violat o minoră în vârstă de 13 ani. Indivizii s-au dovedit a fi locuitori ai comunei Băcioi, cu vârstele de 18 şi respectiv 21 ani, iar incidentul ar fi avut loc în noaptea spre 25 decembrie curent, într-o încăpere improvizată pe malul unui iaz din preajma localităţii. Poliţia a fost alertată de către mama victimei, după ce a depistat lipsa ei.

Potrivit datelor acumulate şi declaraţiilor înregistrate în cadrul acţiunilor de documentare a cazului, unul dintre bănuiţi împreună cu alţi trei minori, ar fi răpit victima din satul Mileştii-Mici, raionul Ialoveni, urcând-o în automobil, ar fi venit în Băcioi. Respectiv ei ar fi dus minora în “saună” improvizata din apropierea unui lac, ulterior unul din ei i-ar fi furat şi telefonul mobil. În acest context au fost numite un şir de expertize de specialitate pentru a stabili circumstanţele în care a avut loc incidentul.
[fvplayer src=”http://politiacapitalei.md/wp-content/uploads/2014/12/video7.mp4″]
Totodată au fost iniţiate trei cauze penale pentru răpirea unei persoane, violul şi furt, în cadrul cărora se stabileşte vinovăţia celorlalţi trei minori în acest caz. Legislaţia penală în vigoare prevede o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 6 ani.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img