ATENȚIE // POLIȚIA CERE AJUTOR // VIDEO

Inspectoratul General al Poliţiei al MAI

[fvplayer src=”http://politiacapitalei.md/wp-content/uploads/2014/12/video8.mp4″ controlbar=”yes” embed=”true” splashend=”show” mobile=”http://politiacapitalei.md/wp-content/uploads/2014/12/video8.mp4″ splash=”http://moldova24.info/wp-content/uploads/2014/12/logo.png”]

Individul care apare în imagini, este căutat de către angajaţii Inspectoratului de Poliţie Rîşcani pentru că a furat un costum sport şi lengerie pentru bărbaţi, dintr-un magazin din sectorul Rîşcani.

Acţiunile lui au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate în local. Individul urmăreşte cu atenţie împrejurimile, după care bagă în buzunare lucrurile sustrase. În context sunt acumulate toate informaţiile ce ar servi la identificarea şi reţinerea lui.

Astfel a fost pornită o cauză penală pentru furt, care prevede amendă în mărime de pînă la 6 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani. Persoanele care l-au recunoscut, sunt rugate să informeze poliţia la numarul de contact: 0 (22) 44-61-00 sau Serviciul specializat 902.

You may also like

Comments are closed.

By