Angela Gonța își bate joc de Vlad Filat: “Domnul Filat n-a vrut să meargă cu mine în apartament, așa сă stăm în chirie”

Angela VladJurnalista Angela Gonța, soția politicianului Vlad Filat, a declarat recent că ea și soțul său închiriază o casă și asta pentru că, spune ea, mai în glumă, mai în serios, ultimul n-ar fi vrut să se mute în apartament cu ea. “Domnul Filat nu a vrut să meargă cu mine în apartament, așa că am închiriat o casă”, a declarat jurnalista în cadrul unui eveniment monden, scrie Moldova.ORG

Anterior, presa a scris că liderul PLDM, Vlad Filat, şi soţia sa, jurnalista Angela Gonţa, s-au mutat într-o vilă de circa 2 milioane de euro. În luna iulie, portalul  kankan.md a posta un material în care anunța despre aceasta, anexând și poze. Casa este o reşedinţă de lux din centrul capitalei, fiind într-o zonă cu acces limitat.

Locuința ar avea o suprafaţă de aproximativ 600 de metri pătraţi, trei nivele şi un subsol, două piscine şi o sală de sport. Aceasta a aparţinut directorului Purcari, Victor Bostan, care s-a mutat cu familia la Bucureşti‎, acum aproape un an, şi a scos casa la vânzare cu un preţ de circa 2 milioane de euro.

filat_gonta_casa_kankan2

sursa: Moldova.ORG

You may also like

Comments are closed.

By