AMENDAT CU 3000 de LEI pentru că nu avea acte pe cămăși

În rezultatul măsurilor de specialitate cu privire la intensificarea măsurilor de prevenire a contrabandei şi combaterea treficului ilicit de mărfuri pe teritoriul capitalei, ofiţerii de investigare a fraudelor economice din cadrul IP Râşcani al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au relevat un caz de transportare şi comercalizare a vestimentaţiei în lipsa actelor de provenienţă.

Automobilul de model „Volkswagen Sharan”, încărcat cu saci din polietilenă şi cutii, era condus de un locuitor al capitalei, în vârstă de 42 ani. Acesta intenţiona să realizeze mărfurile la o piaţă comercială din capitală, de unde urma să încaseze bani în sumă de 30 000 lei. La cererea ofiţerilor de poliţie, bărbatul  n-a putut prezenta vreun act de provenienţă a mărfii, astfel fiind ridicată şi sigilată în depozitul special de păstrare a corpurilor delicte

În privinţa bărbatului a fost întocmit un proces verbal cu aplicarea amenzii în mărime de 3 000 lei, iar marfa a fost sigilată până la luarea unei decizii de către instanţa de juecată.

Poliţia capitalei continuă acţiunile cu caracter profilactic în vederea elucidării altor cazuri analogice.

You may also like

Comments are closed.

By