10 intervenții SMURD în nordul țării (VIDEO)

smurd

Pe parcursul ultimelor 24 de ore în nordul țării au fost înregistrate zece intervenții ale echipajelor serviciului medical de urgență reanimare și descarcerare. Salvatorii au reușit să acorde ajutor mai multor persoane, iar ulterior acestea au fost transportate la spital.

De asistență calificată a fost nevoie pe adresa Sfîntul Nicolae din municipiul Bălți, unde un copil în vîrstă de un an a suferit arsuri termice după ce a vărsat peste el o ceașcă cu ceai fierbinte. Speriată mama a alertat echipajul SMURD. Angajații serviciului au reușit să stabilizeze micuțul, iar ulterior acesta a fost transportat la Spitalul pentru copii din mun.Bălți.

De intervenția paramedicilor a fost nevoie și în localitatea Răuleț, unde o femeie de 55 de ani acuza hipertensiune arterială. Echipele de intervenție au acordat asistență femeii fără de a fi necesară spitalizarea acesteia.

În urma unui accident vascular o altă femeie de pe str. Liviu Damian, 46 din Bălți a primit îngrijiri de urgență, iar persoana a fost stabilizată pînă a ajunge la secția de internare.

Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI amintește că în situații de risc oamenii pot suna la telefonul 901 pentru a primi ajutor de urgență.

You may also like

Comments are closed.

By