ZI DE DOLIU NAȚIONAL! Toate drapelele din țară vor fi coborâte ÎN BERNĂ în memoria jurnalistului Constantin Tănase

tanase

Ziua de 1 noiembrie 2014 a fost declarată zi de doliu național în legătură cu trecerea în neființă a jurnalistului Constantin Tănase. Un decret în acest sens a fost semnat, ieri, de către șeful statului, Nicolae Timofti.

Potrivit decretului prezidențial ziua funeraliilor publicistului și scriitorului Constantin Tănase – 1 noiembrie 2014, se declară zi de doliu naţional. Tot astăzi, în toate localităţile republicii drapelele de stat vor fi arborate în bernă, iar la ora 12.00 se va cinsti memoria jurnalistului Constantin Tănase prin păstrarea unui moment de reculegere.

Ceremonia funeraliilor jurnalistului Constantin Tănase va fi transmisă în direct la postul public de televiziune, Moldova1.

Prin același decret, se recomandă:

a) autorităţilor publice, întreprinderilor şi organizaţiilor să renunţe la desfăşurarea, în ziua de 1 noiembrie 2014, a acţiunilor distractive de masă;

b) redacţiilor ziarelor, posturilor de radio şi televiziune să ţină cont de specificul zilei de 1 noiembrie 2014 la editarea publicaţiilor şi la formarea programelor din această zi.

MOLDOVA24.INFO

You may also like

Comments are closed.

By