VIDEO // Șase persoane reținute de poliție pentru furturi din locuințe și automobile

telefoane
Poliția a reținut șase persoane care fac parte dintr-o grupare criminală specializată în furturi din locuițe și automobile. Suspecții au vîrstele cuprinse între 16 și 30 de ani și sînt originari din comuna Ghidighici, municipiul Chişinău. Patru dintre ei au fost anterior condamnaţi pentru comiterea infracţiunilor analogice.

Potrivit cercetărilor polițienești, suspecții spărgeau automobile, pătrundeau în apartamente și case de locuit, situate pe teritoriul municipiului Chișinău și raionul Strășeni.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților, ofițerii din cadrul Inspectoratului de poliție Strășeni au depistat bunurile și uneltele care au fost folosite la comiterea infracțiunilor, precum şi obiecte care au fost sustrase ( telefoane mobile, tehnică de uz casnic, veselă de bucătărie, carburanți etc.), suma pagubelor fiind estimată la circa 100 mii de lei.

În acest caz, a fost inițiată o cauză penală în baza art. 186 al. 4 Cod Penal al RM. Conform legislației, persoanele culpabile de săvîrșirea unui „Furt”, riscă privațiune de libertate de la 7 pînă la 12 ani.

You may also like

Comments are closed.

By