Veaceslav Negruța a aderat la PLR

negruta

Partidul Liberal Reformator are un nou membru. Veaceslav Negruța, ministru al Finanțelor în perioada 2009-2013, a anunțat, astăzi, că aderă la PLR pentru a se implica ”în lupta cu sistemul oligarhic care ar putea pune în pericol parcursul european al Republicii Moldova”.

„Nu este corect să fim puși în situația de a alege între est și vest, nu avem de ce să ne uităm spre lucruri care ne sunt străine și în detrimentul dezvoltării Republicii Moldova. Refuz să cred că în Parlamentul RM este loc pentru trădători de țară care merg la Moscova să dea informații despre cum să bată în compatrioții noștri, în business-ul nostru, în exportatorii noștri sau pentru cei care vor să facă din Parlamentul Republicii Moldova un karaoke și să decidă repertoriul. Este total greșit când oameni fără experiență doresc să dicteze agenda Republicii Moldova”, a declarat Veaceslav Negruța.

Negruța spune că a ales să adere la PLR pentru că este o platformă liberă pentru personalități din Republica Moldova, care doresc să muncească pentru integrarea până la capăt la Republicii Moldova în Uniunea Europeană și pentru bunăstarea cetățenilor.

You may also like

Comments are closed.

By