USATÎI: Voi consacra toată viața mea ca să dau jos această Guvernare

Dupa infracțiune, urmeaza pedeapsa. Promit că voi consacra toata viața mea, toate efoturile, cunoștințele acumulate până la 36 de ani ca să dau jos aceasta guvernare. La noi în program e foarte clar scris că judecătorii care au deservit interesele clanurilor oligarhice vor fi atrași la răspundere, a declarat Renato Usatîi îndată după ce a fost anunțată decizia Curții de Apel, prin care PATRIA a fost scoasă din cursa electorală.

[quote2]Noi vom demonstra cum legal, dar în același timp foarte dur ne vom lamuri cu Vlădutii și cu al vostru și cu al nostru. O să demonstram tuturor ca în Moldova poate fi un Guvern lipsit de corupție.[/quote2]

Aminitm că astăzi, 27 noiembrie 2014, Curtea de Apel a decis să excludă PATRIA din cursa electorală.

Usatîi declara anterior că soarta PATRIA se va decide la Curtea Supremă de Justiție, pentru că deține informații că va pierde procesul în APEL. Astfel prezicerile lui Usatîi se adeveresc încă o dată, lucru care demonstrează că justiția din Republica Moldova nu se face în sala de judecată ci în alte birouri, la întâlniri secrete.

Totodată, întrebat de presă dacă va scoate lumea în stradă, acesta a spus că va organiza proteste pașnice în cazul în care decizia Instanței va fi una nefavorabilă PATRIEI.  [quote2]”Eu nu mă tem pentru siguranța mea, principala mea preocupare este siguranța oamenilor noștri. Nu voi permite ca cineva să aibă de suferit. Dacă vom organiza proteste acestea vor fi pașnice. Trebuie să analizăm bine . Dar vreau să-i anunț că Usatîi nu va pleca pur și simplu”[/quote2]

 

Moldova 24, amintește că după ce IGP a sesizat la 26 noiembrie 2014 Comisia Electorală Centrală privind o serie de presupuse încălcări în ceea ce ține de transparența finanțării concurentului electoral Partidul Politic Patria, CEC a emis o hotărâre prin care a cerut Instanței să decidă dacă PATRIA trebuie sau nu exclusă din cursa Electorală.

You may also like

Comments are closed.

By