UPDATE // DECIZIE FINALĂ A CSJ: PATRIA lui Renato Usatîi NU rămâne în cursa electorală! (DOC)

CSJ-curtea-justitie

UPDATE// Decizia CSJ o puteți accesa aici .doc

Cu puțin timp în urmă, Curtea Supremă de Justiție a emis o decizie finală, potrivit căreia PATRIA lui Renato Usatîi NU rămâne în cursa electorală.

Ședinţa de examinare a recursului Partidului politic Patria, declarat împotriva hotărârii Curţii de Apel Chişinău din 27 noiembrie 2014, pronunţată în cauza de contencios administrativ la cererea Comisiei Electorale Centrale a RM privind anularea înregistrării concurentului electoral Partidul Politic Patria, a avut loc fără participarea părților la proces, iar din completul de judecată au făcut parte Mihai Poalelungi – președinte, Nicolae Clima – vicepreședinte, și judecătorii Svetlana Novac, Tatiana Vieru, Ion Corolevschi, Oleg Sternioală.

Moldova 24, amintește că după ce IGP a sesizat la 26 noiembrie 2014 Comisia Electorală Centrală privind o serie de presupuse încălcări în ceea ce ține de transparența finanțării concurentului electoral Partidul Politic Patria, CEC a emis o hotărâre prin care a cerut Instanței să decidă dacă PATRIA trebuie sau nu exclusă din cursa Electorală. Curtea de Apel a emis la rândul său o decizie în defavoarea formațiunii.

Moldova24

 

You may also like

Comments are closed.

By